Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:


Loonbedrijf J.A.P.M. Oomen

Zeelandweg Oost 35

4655 TT De Heen

 

mob.nr. 06-54340401
Tel: (0167) 563401
Fax: (0167) 561200
e-mail: info@loonbedrijfoomen.nl

Ontwikkeling en innovatie binnen ons bedrijf

GPS

Onze tractoren zijn uitgerust met GPS. Dit is heel goed te zien bij bijv. het planten van knolselderijplanten: voor de tractor is het nog een kale vlakte en achter de plantmachine staan alle plantjes keurig recht in één rij. Altijd een mooi gezicht om te zien.

 

GPS systeem tractoren

 

Zaaiuienplantmachine

Dit jaar hebben wij zelf een zaaiuienplantmachine geconstrueerd. Deze machine is voorzien van 3 volautomatische robots voor het planten van 144-trays. Elke robot plant 10.000 planten per uur!!

Deze machine plant 4 rijen op bedden van 1.50 m, en kan worden ingezet voor het planten van zaaiuien, bieslook, sla, koolrabi, venkel, enz.

foto

 

Bietenrooier

Sinds 2010 beschikken wij over een Grimme Maxtron bietenrooier (6-rijig). Deze geweldige machine wordt ingezet voor het rooien van bieten, cichorei en knolselderij.  Deze machine biedt meer productvriendelijkheid, meer bodemvriendelijkheid, meer capaciteit. Aangezien de combinatie van het speciale bodemvriendelijke onderstel samen met het nieuw ontwikkelde rooi- en reinigingsconcept ook onder de zwaarste omstandigheden optimaal presteert. Na het ontbladeren worden de bieten niet gekopt, zoals bij de meeste bietenrooiers, maar gepoetst met dubbele poetsas.


Aardappelrooier

Wij beschikken over een Grimme 4-rijige wagenrooier, eveneens op rupsen. Deze machine wordt ook ingezet voor het rooien van winterwortelen.

aardappelrooier